Svetski šampion Muamer Hukić student Megatrend univerziteta

Svetski šampion u boksu Muamer Hukić, odlučio je da nastavi školovanje u Srbiji, na Fakultetu za poslovne studije Megatrend univerziteta. Ovu odluku saopštio je na konferenciji za medije u utorak, 11. februara, na Megatrendu. Popularni ’Captain Huck’ ispred sebe ima novi cilj – da stekne visoko obrazovanje.
Želja mi je da srušim predrasude da sportisti, po pravilu, nisu dovoljno obrazovani. A činjenica je da su profesionalni sportisti obučeni da rade na sebi. Da uvek iznova postave i osvoje cilj. Navikao sam da uvek uložim maksimum svoje energije da ostvarim ono što zamislim, zato verujem da ću uspeti i da završim studije. Verujem da je upisivanje studija na Megatrend univerzitetu odličan potez za moju buduću karijeru”, naglasio je svetski šampion.
Rektor Megatrend univerziteta, prof. dr Mića Jovanović, izrazio je zadovoljstvo što je još jedan šampion prepoznao kvalitet studija na Megatrend univerzitetu.
Hukić je talentovan mlad čovek, svetski šampion, fokusiran na uspeh. On je ličnost za primer mladima, čovek koji je uložio ogromno vreme i energiju, da stigne do sadašnje pozicije u karijeri. Zaista me raduje činjenica je da su naši najbolji profesionalni sportisti u najvećem broju studenti Megatrenda”, istakao je profesor Jovanović, podsećajući da su studije na Megatrendu upisali i Novak Đoković, Milica Mandić, Jelena Janković, košarkaši Teodosić, Kecman, Božić, Rakočević, kao i mnogobrojni uspešni mladi ljudi iz sveta muzike, umetnosti, javnog života, medija, politike, privrede.
Podsećamo da je početkom 2014. godine Muamer po dvanaesti put uspeo da odbrani titulu šampiona sveta u kruzer kategoriji u WBO verziji, zahvaljujući pobedi nad Firatom Arslanom.

Zapratite nas