NAJBOLJI MEĐU NAJBOLJIMA

Muamer Hukić boriće se za odbranu WBO titule šampiona sveta u kruzer kategoriji po trinaesti put, 29. marta uz prenos na televiziji B92 zahvaljujući promoterskoj kući MEGA PROMOTION SYSTEM.
Hukić je odlučio: ‚‚Želim da budem najbolji među najboljima, to mi je cilj, da oborim rekord i odbranim titulu prvaka sveta i to po trinaesti put!!!‚‚
Muamer Hukić alias Marco Huck se vraća u ring ranije nego što se očekivalo i to nakon brilijantne pobede nad Firat Arslanom. Hukić će već 29.marta, braniti WBO titulu u kruzer kategoriji i to po trinaesti put u Velodrom areni u Berlinu.
Ukoliko Hukić pobedi u ovom meču, izjednačio bi rekord koji drži britanac Džoni Nelsona(Johnny Nelson) koji je trinaest puta odbranio pojas u WBO kruzer kategoriji (WBO Superšampion od 1999-2006).
Hukić, koji je 25. Januara 2014 u Štutgartu uspešno odbranio titulu, spreman je i raduje se novom meču.
Hukić:“Nemam veliku pauzu nakon borbe sa Arslanom i ponovo treniram. U dobroj sam formi i radujem se novoj borbi u Berlinu“
Ime Hukovog protivnika će biti objavljeno u narednim danima.
“Ne bojim se protivnika. Kao šampion uvek sam trčao protiv najboljih boraca,čak i u dobrovoljnoj obrani titule. Moji fanovi mogu se već sada radovati velikom spektaklu u ringu“, rekao je 29-godišnji WBO šampion.
Hukić se trenutno nalazi u Kienbaum kampu zajedno sa svojim trenerom Uli Vegnerom, gde se intenzivno priprema za predstojeću svetsku odbranu titule:“Bez obzira na to ko će biti protivnik, ovo nije‘‘šetnja‘‘ za nas. Mi ćemo morati ozbiljno da se pripremamo u narednim nedeljama“, kaže Uli Vegner.
Hukić, naturalizovani Nemac rođen u Sjenici, veoma je vezan za našu zemlju što uvek ističe naglašavajući da je iz Srbije. Svoju ljubav dokazuje i odlukom da upiše studije u Srbiji. Već je najavio da će posle meča početi da se priprema za polaganje prijemnog ispita za upis na Fakultet za poslovne studije Megatrend univerziteta.
Boksuje za jednog od najjačih promotera u Nemačkoj, Saurland Event, a njegove mečeve otkupljuje ekskluzivno oko 100 televizijskih stanica širom sveta, medju kojima je ARD iz Nemačke, američki ESPN…
Zastupnik jednog od najpopularnijeg nemačkog sportiste za zemlje bivše Jugoslavije je Mega Promotion System, koji je ugovor o tv prenosu potpisao sa B92, pa će i ljubitelji boksa u Srbiji biti u prilici da gledaju ovaj spektakl.

Zapratite nas