Muamer Hukić donirao pomoć u Novom Pazaru

Svetski boks šampion u WBO verziji kruzer kategoriji Muamer Hukić (Mark Huk) u rodnom Novom Pazaru donirao je pomoć za opremu fiskulturne sale Centra za lica ometena u razvoju. Dodela donacije od strane Muamera Hukića, organizovala se u novim prostorijama Regionalnog centra za dnevni boravak i radno osposobljavanje lica ometenih u razvoju u Novom Pazaru. Kampanju za prikupljanje sredstava za opremanje fiskulturne sale Centra za lica ometena u razvoju pokrenula je Kancelarija za mlade Novi Pazar.
Kao glavni donator, javio se Muamer Hukić, proslavljeni bokser sa naših prostora, čiji dolazak je organizovala agencija koja ga zastupa u Srbiji – Mega Promotion System. Muamer Hukić je izrazio želju da donira sprave i opremi fiskulturnu salu Regionalnog centra za dnevni boravak i radno osposobljavanje lica ometenih u razvoju. Pomoć ovoj ustanovi je uvek dobrodošla kako bi se stvorili što bolji uslovi za normalan život korisnika. Zahvaljujući humanom osećaju sugrađana i institucija, Regionalni centar za dnevni boravak i radno osposobljavanje lica ometenih u razvoju će davati kvalitetne usluge svojim korisnicima.
„Izuzetno mi je drago da sam sada sa vama. Želim da naglasim da je ova moja poseta pre svega stigla iz moje potrebe da budem s decom, da se družimo, provedem vreme s vama. Ovo su mi dragoceni trenuci i sjajno iskustvo.
Svakako da moje profesionalne obaveze iziskuju veliko angažovanje, ali moja sadašnja poseta mi je pričinila veliko zadovoljstvo. Boravak u vašoj ustanovi bila je ujedno i prilika da se upoznam s načinom rada celokupnog osoblja, s entuzijazmom koji krasi stručni kadar ovog jedinstvenog vaspitnog centra. Posebno bih istakao društvenu ulogu i odgovornost koju zaposleni u ovom centru imaju, a deci želim sve najbolje uz obećanje da ću, kada god budem u prilici, doći ponovo.
Do tada, do moje sledeće posete, želim da se svi, mislim na decu, bavite sportom. Jer sport oplemenjuje, razvija individualne sposobnosti, pored onog klasičnog – pravilnog fizičkog razvoja” 
– zaključio je Hukić, svetska boks zvezda.

Zapratite nas