Mega Promotion System potpisao ugovor sa Mark Hukom

Uživo TV prenos iz Berlina meč Huk – Afolabi na B92 (8. jun 2013)
Marketinška i menadžerska agencija Mega Promotion System iz Beograda u vlasništvu Darka Popivode danas je u Berlinu potpisala ugovor o poslovanju i saradnji sa Muamerom Hukićem, alijas Marco Huckom, Svetskim WBO šampionom u kruzer kategoriji, bokserom iz Srbije rođenim u Novom Pazaru, koji ima nemačku licencu.
Huk u meču sa Englezom Ola Afolabijem 8. juna 2013. godine u Berlinu brani šampionski pojas, a prvi put uživo TV prenos ićiće i na jednom srpskoj TV stanici. B92 uživo će prenositi ovaj meč, a licencu za TV prenos na teritoriji Srbije za ovaj kao i još dva meča koja Huka očekuju do kraja 2013. nakon potpisanog ugovora dobio je Megapromotion.
Prvi put Srbija će moći uživo u tv prenosu na TV B92 da gleda snagu i umeće koje desetrostruki svetski boks šampion Hukić poseduje.
Muamer Hukić, 28-godišnji naturalizovani Nemac, sa 8 godina je napustio Srbiju, ponevši u Bilefeld bokserski talenat koji je vrednim radom pretočio u svetski kvalitet. Huk je visok 187 cm, težak 98 kg, a veštinu je sticao i kroz druge borilačke sportove. Dugo je trenirao tekvondo i karate, stigao do crnog pojasa, okušao se i u kik-boksu, a sa 19 godina prešao na boks i nastupa sa velikim uspehom i odatle ne mrda.
U dosadašnjoj karijeri doživeo je svega dva poraza (34 pobede, 25 nokautom, jedna nerešena borba), jedan pod veoma sumnjivim okolnostima i kontroverznim bodovanjem sudija, a drugi usled povrede ruke. Sve ostalo je rešavao superiorno.
Hukić je sada stacioniran u Berlinu, i posle dominacije u kruzer kategoriji WBO verzije, u kojoj je postao 10-struki svetski prvak, dvoumi se da pređe u teškaše. Njegov protivnik, Englez Ola Afolabi (19-2-4, 9 KOs) u 2009. imao je odbranu titule, a takođe je zadržao titulu u maju 2012. posle izjednačene borbe koju su arbitri bodovali kao nerešeno u jednoj od najboljih borbi u godini. Hukić će prvu borbu u 2013. godini imati bi se reći kod kuće, u Berlinu u kome živi već nekoliko godina i u kome je njegova životna i profesionalna baza. Za odbranu titule Muamer se sprema i vredno radi svakodnevno još od januara.
”Pripremam se već par meseci za ovaj meč i očekujem veliku borbu, veliki spektakl, ali i ubedljivu pobedu. Ništa drugo osim pobede me ne zanima, kad stanem u ring znam samo jedno, izaći ću kao šampion jer za drugo ne znam, drugo ne postoji. Moj tim i ja posvećeni smo tome, svaki dan živimo po istom principu – rad, red, disciplina i to je ono što me vodi ka trijumfu. Spreman sam za novu pobedu” – zaključio je Muamer Hukić, svetski boks šampion u WBO verziji.

Zapratite nas