Lonsdale karavan boksa održan u TC Delta City

Bokserski kamp Balkan Boxing organizovao je danas još jednu promociju plemenite veštine pod nazivom ‘Lonsdale karavan boksa’. Ovoga puta mesto dešavanja bio je beogradski TC Delta City. Mnogi koji su se danas u poslepodnevnim časovima zatekli tamo imali su prilike da vide na delu mlade boksere iz klubova Balkan Boxing i Lazarevac, koji su, kao i prethodnih nekoliko puta, imali šta da pokažu zainteresovanim prolaznicima.

Glavni pokretač ove akcije kamp Balkan Boxing, uz pomoć kompanija ‘Mega Promotion System’ i ‘Sport Vision’, i ovoga puta je poklanjao sportsku opremu svetki poznate i priznate firme Lonsdale. Za razliku od prethodnih promocija, gde je oprema poklonjena mnogim klubovima iz Srbije, ovoga puta džakovi, rukavice i ostali rekviziti otišli su na adresu Vaspitno popravnog doma Vasa Stajić iz Beograda, koji je svojevremeno i sam imao registrovan bokserski klub i takmičio se u nacionalnoj konkurenciji. Ovoj ustanovi koja danas predstavlja prihvatilište, školu i lečilište za decu od 7 do 18 godina, ova oprema će sigurno više nego dobro doći.

Kao i uvek do sada, Balkan Boxing je imao podršku TV B92, koji su, zahvaljujući fer i korektnom odnosu koji postoji izmedju njih i predsednika Balkan Boxinga Darka Popivode, uvek tu da podrže i pomognu svaku akciju koja za cilj ima promociju i popularizaciju plemenite veštine na ovim prostorima. Da potsetimo, ‘Lonsdale karavan boksa’ je nakon prve akcije održane u TC Ušće posetio i Užice i Novi Sad, i tom prilikom su pomognuti mnogi klubovi širom Srbije. Balkan Boxing nastaviće da radi u korist sporta i mladih ljudi koji će upravo uz sport na pravi način odrastati i stasati u zdrave i dobre ljude.

Zapratite nas