Dominacija boksera BK “Balkan Boxing” u Smederevu

Dominacija boksera BK “Balkan Boxing“ u Smederevu U okviru tradicionalne bokserske priredbe „Smederevska jesen“ održano je 5. Kolo Regionalne lige Beograda. Prijavljeno je bilo 77 takmičara iz 22 kluba, a vidjeno je ukupno 18 borbi. Pored domaćih klubova, nastupili su i gosti iz Rumunije i Crne Gore.
Ubedljivo najbolji plasman ostvarili su naši bokseri. BK “Balkan Boxing“ nastupio je sa pet takmičara, i zabeležio stoprocentan učinak. Od pet pobeda, tri su ostvarene prekidom. Takodje, Tihomir Jovičić koji je boksovao u velter kategoriji proglašen je za najboljeg boksera revije. Pehar mu je uručio predsednik BS Beograda Božidar Tadić.
Trener Mane Marčeta u Smederevo je doveo 6 boksera, i to:
Tihomira Jovičića 69kg, Miodraga Karića 69kg, Ljubinković Davida 75kg, Lučić Stanka 75kg, Unković Branislava 81kg i Petra Tošića 91kg. David Ljubinković jedini nije nastupio jer nije imao adekvatnog protivnika. Prekidom su slavili Jovičić, Karić i Lučić, dok su pobede na poene ostvarili Unković i Tošić.
Što se tiče samog ambijenta, karakteristično za ovakve revije, bilo je oko stotinak gledalaca, ali i pored toga dobra atmosfera i dosta pozitivne energije u sasvim pristojnoj gradskoj hali.
Naredno kolo RLB-a održaće se u Valjevu za dve nedelje. Zahvaljujući Generalnom sekretaru BS Beograda Ivani Mitrić, evo rezultata sa ove revije.
MEGA PROMOTION SYSTEM

Zapratite nas